Helgetilbud og høstbaby

Sommeren er på hell, og høsten nærmer seg. Jeg håper du har hatt en herlig sommer, og er klar for høst og hverdag? Jeg er virkelig glad i høsten, og synes det er en deilig tid. Jeg føler ofte at sommeren kan være stressende, og at alt roer seg etterhvert som det blir kjøligere i luften, mørkere kvelder og regntunge dager. Da kan man krype inn i varme ullgensere, tenne stearinlys og nyte roen - og hverdagen.

Denne tiden er også en fin tid for refleksjon, nye vaner og takknemlighet. Derfor ønsker jeg å gi dere et helgetilbud som varer fra fredag 10/8 til søndag 12/8. Kjøp én eller flere bøker, og få 20% avslag! 

Rabattkoden du bruke for å aktivere tilbudet er: HELGETILBUD20

Når du har lagt produktet i handlevognen trykker du "fortsett til kassen". På høyre side kan du skrive inn rabattkoden, deretter "bruk", så blir koden aktivert og du får 20% avslag på den totale summen.


Noe jeg gleder meg ekstra til denne høsten, er at jeg skal bli mamma for første gang! Det er en liten gutt som vokser inni magen min <3 Det er en helt utrolig følelse, og jeg kjenner at jeg er så takknemlig og heldig - for at jeg vet at det er ingen selvfølge. Dette er fra i går, da jeg skulle lage en morgenjuice. Det er ikke lenge igjen til føttene mine "forsvinner" under magen ;) 

Jeg har forresten fått så mange fine tilbakemeldinger fra dere som har kjøpt Takketid dagbok! Jeg blir så glad når jeg får høre at boken hjelper til å skape gode vaner og få mer takknemlighet inn i hverdagen <3


Kommenter

Kommentarer må godkjennes før publisering