Det største i livet.

Det største i livet har skjedd, vi har blitt foreldre til en liten gutt <3

22 september, for nøyaktig 1 måned siden ble livet snudd på hodet, da lille Theodor kom til verden. Han hadde hastverk og ville ut 3 uker før termin. Det er rart hvordan man føler at man er forberedt på det som skal komme, men likevel kom det veldig overraskende og jeg følte meg ikke helt klar likevel. Jeg satt med siste innspurt på masteroppgaven, og håpet på å bli ferdig - da vannet mitt plutselig gikk. Da bar det til sykehuset i Vestfold, som tok oss godt i mot og jeg følte meg veldig trygg. Siden jeg ikke hadde fått rier, ble vi sendt hjem igjen, noe jeg var veldig glad for. Det føltes god å komme hjem, pakke sykehusbagen, rydde vekk masteroppgaven og samle meg litt, før vi dro til sykehuset igjen dagen etter. I løpet av få - men ekstremt intense timer hadde jeg en liten, pustende og gråtende bylt på brystet. Det var en helt ubeskrivelig følelse, og veldig uvirkelig å bli foreldre for første gang!

Dere som er mor eller far, kan sikkert kjenne dere igjen i at det er ganske overveldende å komme hjem fra sykehuset med en liten en. Det var mye følelser, spesielt de første dagene - jeg kjente meg veldig sårbar og sterkt på samme tid. Og bekymringer dukket opp. Har han det bra? Spiser og sover han nok? Og gjør vi alt riktig? Etterhvert som vi har blitt bedre kjent, og han har blitt større og litt mer robust synes jeg vi har gode dager. Stort sett uten planer og i saktefart, noe som jeg kjenner er god for oss. Det er godt å koble ut og bare være i en "boble" fylt med masse tid og kjærlighet. Jeg er så betatt, og kjenner en enorm takknemlighet for at jeg har blitt mamma til Theodor <3


1 Kommentar

  • Fint innlegg❤️

    Jenny Ernstsen

Kommenter

Kommentarer må godkjennes før publisering