365 dager med takknemlighetI dag er det ett år siden lansering av Takketid dagbok, og for et år! Jeg har blitt mor, solgt bolig, flyttet ut, flyttet inn, skrevet og levert masteroppgave (puh!). Og jeg må innrømme at det har blitt lite tid til å skrive i Takketid dagbok i det siste! Lite tid til meg selv, og det jeg trenger har virkelig blitt nedprioritert. Tiden som nybakt mor har vært både overveldende og fantastisk, og jeg er så takknemlig for det. Boken ble skrevet i en periode hvor jeg bodde på Bali, og hadde uendelig med tid. Tid til å bruke på selvutvikling, yoga og egentid. Noe som virkelig er en mangelvare om dagen! Er det noen som kjenner seg igjen?

Dette er noe jeg ønsker å ta tak i, komme i gang med å skrive igjen. Dagboken er skrevet med tanke på at den skal være enkel å bruke i en travel hverdag. Et lite daglig pusterom hvor man kun skal bruke få minutter på å skrive, reflektere og sette ting i perspektiv. En effektiv og god måte å skape en mer positiv tankegang og få takknemlighet inn i hverdagen.Jeg har både lest om og praktisert takknemlighet over lengre tid tidligere, og vet hvor viktig det er. Selv om jeg er takknemlig og positiv av natur, merker jeg stor forskjell når jeg praktiserer det daglig. Jeg blir mer tilfreds og balansert, mindre stresset og mer fokusert. Det blir enklere å legge merke til alt det som er bra, og negative tankemønstre blir erstattet med positive. Takknemlighet kan fort bli noe klisjéaktig, der det bare handler om å se positivt på livet. Men jeg tror det kan hjelpe oss til å få perspektiv på ting, noe Psykologisk forskning viser til når de legger vekt på at takknemlighet gjør oss lykkeligere og reduserer sjansen for depresjon.
Derfor vil jeg fremover fortelle om hvordan jeg bruker boken også når dagene er fylt opp og tiden er knapp - og det hadde vært ekstra gøy om du ble med! Jeg kommer til å dele flere utfordringer og øvelser - og du kan enten tenke eller skrive ned dine egne tanker. Om du også ønsker å bruke Takketid dagbok (eller gi den bort i gave) så kan du kjøpe boken i nettbutikken. Ved å bruke rabattkoden 365TAKKETID gir jeg deg 20% rabatt på Takketid dagbok. Tilbudet varer kun t.o.m. 12. juni, så langt beholdningen rekker.


Jeg gleder meg til å komme i gang igjen, og vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål eller om du ønsker å dele tanker eller erfaringer <3

Kommenter

Kommentarer må godkjennes før publisering